Home > Lara > Lara lærer engelsk

Lara lærer engelsk

February 20, 2007 Leave a comment Go to comments

En af de mange glæder vi har herovre er at se hvordan børnene ændrer sig med de nye udfordringer. Lara står overfor en større udfordring end Nisa, idet hun jo allerede havde nået det stadie hvor hun kunne kommunikere med sine lege kammerater. Derfor kan vi også mærke at det har været mere frustrerende for hende at komme herover fordi det ikke går så nemt som derhjemme. Men så er det jo godt at hun er på vej til at lære noget engelsk.

Som en del af min "relocation pakke" fra Microsoft indgik der også 40 timers engelsk undervisning. Vi følte ikke at de ville gavne os, men på den anden side ville Lara nok kunne få noget ud af det, så vi anmodede om at vi kunne få et undervisningsprogram der er tilpasset en 3-årig. Den udfordring levede relocation afdelingen prompte op til. De satte os i kontakt med en sød dame (Kerry hedder hun) som har kommet på besøg for at undervise Lara nogen gange efterhånden.

Undervisningen foregår på et meget pædagogisk plan med at lege og lære. Lara lærer bestemt noget af det, men den uforudsete bonus var faktisk at da det startede i perioden før hun kom i børnehave herovre, så endte Kerry næsten med at tage den samme rolle som vores dagplejemødrer i Danmark havde. Hun har virkelig været sød og Lara har også nydt det meget.

Categories: Lara
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: