Home > Flyvning > Den Første familie flyvetur i USA

Den Første familie flyvetur i USA

September 8, 2007 Leave a comment Go to comments

En af de mange ting som jeg har savnet mens jeg har erhvervet mig det amerikanske flycertifikat er muligheden for at dele glæden ved flyvning med familien. Det er altid nemmere at overtale dem til at lade mig at flyve hvis de kommer med 🙂

Sidste weekend havde vi så planlagt at male Nisa’s værelse. To farver – selvfølgelig for så skal man male 4 gange … DOH. Da vi så var færdig med at male den første farve for anden gang trængte vi til en pause, og da vejret havde taget røven på meteorologerne, skyndte jeg mig at ringe og skaffe et stykke flyve jern fra mine venner hos Northway Aviation. I ved den slags venner man betaler 😉 Til gengæld har de nogen super lækre Cessna’er.

Me in front of the C172S

Nå, men planen var at vi ville flyve over til Port Angeles, lige ned og lave en touch-and-go (dvs. en landing hvor man ikke stopper men flyve videre). Det ville tage lidt over en time at komme frem og tilbage, og så skulle vi så skynde os hjem til en sen aftensmad.

Men Nisa var mega tosset fra take-off. Vi kunne ikke finde ud af hvad der var galt. Så i stedet for at flyve den halve time til Port Angeles, så valgte vi at lande på en lille lufthavn på halvvejen for at se hvad der mon var galt. Inden vi nåede at lande var hun godt nok dog igen, men da lufthavnen – Jefferson County Airport – er kendt for at have en rigtig god lille cafe kaldet The Spruce Goose Café, så besluttede vi os for at spise aftensmad der.

Maden var god, turen var fed, og da vi skule flyve hjem igen var det sørme blevet nat. Godt at en del af det amerikanske certifikat lærer en af flyve om natten, for så kunne vi flyve hjem uden problemer. Her viste ungerne igen deres evne til at falde i søvn på de mest spændende dele af turen. Jeg er sikker på at at de begge 2 var gået kolde før vi nogen sinde nåede ud på landingsbanen. Men det gør jo ikke noget at man som mand og kone kan flyve hjem i natten med byens lys forude mens stjernerne og de andre fly blinker koket til en.. 

Jeg har uploaded billederne fra turen her på siden. Desværre er det jo ikke rigtig nemt at give få gode billeder fra nat turen hjem. Til det kan jeg kun sige "kig forbi", så tager vi en tur mere og så viser jeg jer gerne hvor flot det er. (PS: Måneskin på sneklædte bjerge om natten – pæææænt!).

Advertisement
Categories: Flyvning
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: