Home > Computers and Internet > Forklaring

Forklaring

September 8, 2007 Leave a comment Go to comments

Der er sikkert nogen der har undret sig over hvorfor der absolut intet sker på bbl.dk – familiens normale hjemmeside. Tricket er at en eller anden snedig klovn har opdateret noget software på web-serveren der gør at jeg intet nyt kan lave på den. Og klovnen er ikke engang mig selv :-).

I mellem tiden har jeg travlt med alt muligt andet – det er sæson for flyvning og i sidste weekend havde vi travlt med at male Nisa’s værelse og få sat lamper og-hvad-ved-jeg, så det der med at sætte sig ned og gætte hvilke ting nettet har besluttet sig for at kaste i vejen for bbl.dk, ja det er sgu ikke rigtig tid til.

I mellemtiden har jeg også fundet ud af at det bare er lidt nemmere at bruge spaces.live.com. NU er det jo et Microsoft produkt, men jeg kan godt fortælle at nogen af de initiativer de har gang i omkring hele live.com konceptet gør at jeg slet ikke gider drive den webserver som kører bbl.dk, for Live kan gøre det meget nemmere for mig. Så er der bare lige en ting jeg skal gøre og det er at flytte al indholdet fra bbl.dk. Det kommer nok lidt td, men vi når det nok (når vejret begynder at gå ned ad bakke herovre :)).

I mellemtiden må i bare svine mig for at jeg ikke har fortalt jer nok om hvad der foregår. Sådan er livet 😉

Advertisement
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: