Home > Familie udflugt > Seattle Zoo

Seattle Zoo

September 9, 2007 Leave a comment Go to comments

Løradg d. 8. september, var vejret dejligt, så vi valgte at tage en tur i Seattle Zoo sammen med Dan, Julie,  Catherine & Lachlan.

Zoo her er meget anderledes end Københavns Zoo som vi besøgte under vores Danmarks besøg i August. Dels er den mere moderne, dels har de lavet den rigtig spændende med at man går rundt i små gange som om man går i en jungle (i jungle delen altså 🙂

Derudover har de et stort tema område, som i år er lavet til den afrikanske savanne. Her tog børnene kraftigt teten fordi de skulle ned og se "fanten" (Nisa kan ikke sige elefant endnu). Det var et stor hit for Nisa. Bla. også fordi hun måtte se de fra Fars skuldre.

Nisa kigger på "fanten..."

Jeg tror bestemt at elefanterne er blevet en favorit blandt ungerne, men Girafferne var nu også spændende.. selvom Nisa hvis havde misforstået noget, for hun skreg i hvertfald "horsy" da hun opdagede den første giraf :-).

Derudover var der også mange andre spændende dyr og sjove situationer som vi har taget billeder af. Dem kan du se ovre ved fotoalbum-delen af denne siden.

Advertisement
Categories: Familie udflugt
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: