Home > Familie udflugt > Sikke da en weekend

Sikke da en weekend

October 16, 2007 Leave a comment Go to comments

Pyha man kan blive helt forpustet efter sådan weekend. Lørdag skulle vi et smut til Leavenworth som ligger omme på den anden side af Cascade bjergene. Det er en lille køretur via I-90 over Snoqualmie Pass på lidt over 2 timer. The Summit at Snoqualmie er et af de mange små skisportsteder som man finder i området, og det var fuldkommen afsvedet efter sommeren. Og om ca. 3 uger er det meningen at løjperne åbner igen når sneen er kommet. Det skifter sku hurtigt herovre.

Men ellers var det en super køretur. Bladene på træerne viser sig i de smukkeste efterårsfarver, og da vejret var 100% ok, uden en sky på den klare blå himmel. Så der var mulighed for at tage en masse gode billeder – hvilket vi så gjorde fra bilen da vi skulle nå en frokost aftale derovre.

Byen Leavenworth er et helt stykke i sig selv. Laevenworth er alpernes svar på Solvang. en lille by hvor alle bygningnerne er lavet så de falder i en alpe/tyroler stil…. Og så tilsat en del amerikansk mangel på fornemmelse for hvornår “nok er nok”. Resultater var en 110% overdrevet alpe-turistfælde. Byen er sådan fordi en gang for X år siden ophørte byen med at have en stærkt træindustri, og da byrådet så skulle finde på hvad man skulle gøre for at holde liv i byen valgte man at satse på turismen. Og det satser man så fuldkommen på. Underholdende resultat men ikke et sted jeg gad og bio. Man er sgu nok tvunget til at male alle de der små krummelyrer træudskæringer hver sommer. føj da 😀

Nå men formålet med at tage derud var at hygge os sammen med Dan, Julie, Catherine & Lachlan. Det gjorde vi så. Vi fik set en jule forretning (rart nok at kunne købe julepynt i shorts og t-shirt). vi fik spist noget würst og saukraut til frokost, med den obligatoriske Weisbier. Og så fik ungerne hoppet i en hoppeborg på Lachlan. han var for lille, men har var den bedst udklædte af børnene. Hans bedste forældre havde købt ham et rigtig sæt Lederhosen, så han faldt helt perferkt ind i bybilledet.

070
Han er da mega kær – ham til højre 😉

Nå men den eneste måde vi kunne logge ungerne ud af hoppeborgen var ved at invitere dem på en is, så vi fik en mega lækker is, men så var der også ro hele vejen hjem.

Hjemturen valgte vi så at tage over Stevens Pass, så jeg fik en chance for at snuse til det andet ski sportsted på turen. Dvs. snuse er så meget sagt eftersom vi kørte forbi med 50 mph, men så kan man da sige man har været der ;).

Mere om søndagens oplevelser når jeg får tiden til at skrive om det. I mellem tiden kan i jo nyde billederne fra turen.

Advertisement
Categories: Familie udflugt
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: