Home > Familien > Tax season

Tax season

Puha.. Det er sådan cirka det ord der farer igennem hovedet på mig når vi når til tiden hvor man skal lave sin skat.

Det var ikke noget jeg som sådan frygtede i Danmark. Der har man jo ligesom lært nogen ting over årene, og man får utrolig meget hjælp i form af den forudfyldte selvangivelse. Det gør man ikke her. På trods af at firmaer banker osv., er forpligtet til at indberette nogenlunde de samme data som i Danmark, så har myndighederne herovre ikke tænkt sig at være lige så hjælpsomme. Her ska’l man da lige indberette alle de samme ting en gang til selv. Man skal jo lige have chancen for at kvaje sig eller indberette noget de andre havde glemt .. Hvem var det der sagde "Tillid er godt, kontrol er bedre, ransagning virker"?

 

Nå, egentligt burde jeg ikke brokke mig. Microsoft har da heldigvis betalt for At KMG forbereder alt skatte materialet for os (vi skal bare skrive under og sende det ind). Meeen der var nu lige en del information der skulle opsamles.. Det tog faktisk 2+3 dages fuld arbejdet bare at grave alle detaljerne frem… især alt hvad der drejede sig om aktier i forbindelse med udflytning var en kilde til et par grå hår hist og her.

 

Men det er da heldigvis bag os nu. Og resultatet er også ganske tilfredsstillende. Vi skal havde noget der ligner 5600 Dollars tilbage i skat.. Det reder sommerferien og et par flyveture og noget opsparing… nice! Varmt

Categories: Familien
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: