Home > Computers and Internet > Arbejde – en milepæl

Arbejde – en milepæl

I sidste uge nåede jeg en milepæl på arbejdet. I de snart 9 år der er gået siden jeg forlog DTU er det første gang at et produkt jeg har lavet til betalende kunder er nået hele vejen ud til kunderne. For første gang i min karriere har jeg været med til at ship’e et produkt. HURRA HURRA! Open-mouthed
 
Hvorfor har du ikke gjordt det noget før? Hvad fanden har betalt din løn i de mange år? Tja, jeg har arbejdet på mange spændende projekter. Jeg startede med at arbejde på "den næste version af Navision" – i 2 omgange endda. Men den første blev afløst af den anden da Microsoft udgave de første beta udgaver at "The .net framework" i 2000.
 
Den bølge red vi så på i 2 år. Så blev vi opkøbt af Microsoft og omstrukturerede. Så knoklede vi på i 2 et halvt år, og så trak man stikket ud .. ahem, jeg mener omprioriterede, mit projekt. Vi tog så hoveddelen af koden med i det næste projekt. Det arbejdede jeg på til jeg tog til USA, og det fortsatte jeg også med da jeg ankom. Men forholdsvis hurtigt efter ankomsten nappede de stikket en gang til (tålmodighed er ikke en stor dyd når det koster mange penge). Denne gang tog vi vores kode og flyttede den ind i den næste version af Axapta (som nu er blevet omdøbt til Dynamics AX). Det har vi så arbejdet på i 1.5 år, og d. 22. maj afleverede vi (udviklingsafdelingen) så Dynamics AX 2009 til de rettre folk i MS som sørger for det ryger ud til kunderne…
 
Det er en stor milepæl, og jeg tør godt indrømme at jeg "nød" lidt en særstatus som en af dem der havde taget længst tid om at få shippet et produkt. Men det er nu overstået og jeg er pisse stolt over at være med til at sende et flot produkt som Dynamics AX på gaden! Det blev også fejret på behørigvis – konklusionerne er at man selvom man nok kan blande Tequila og Champagne så bliver det til en farlig coqtail når man tilsætter lagkage Wink Ligeledes kan vi også konkludere at man bliver forkølet af at blive transporteret 20 km med hovedet ud af bilens højre vindue Sick.  Sidste konklusion må være at jeg ikke er 18 år længere… det var tydlige i dagende derefter.
 
Nå, men for at det ikke skal være løgn, så skulle der kun gå ca. 24timer  før den lykkedes at gentage succes’en med at udgive et stykke software – denne gang dog til direkte download fra nettet. Fredag den 23. udgav jeg sammen min gamle manager fra Vedbæk, StyleCop. Dvs. jeg gjorde ike særlig meget selv om fredagen, men jeg havde præsteret meget fint et par dage før o derfor kunne vi putte endnu et stykke software på gaden.
 
StyleCop er et værktøj til at standardicere den computer kode vi bruger til at skrive vores programmer i (C#). Jeg vil ikke kede jer med hvorfor det er det fedeste værktøj, og godt nok er det et gratis stykke software, men det er en helt anden og sjov oplevelse. AX er et MEGA stykke software og StyleCop er lavet af 2 mand i deres fritid. Men at udgive det på nettet og se det EXPLODERE i interesse er super specielt. Det kan simpelthen ikke beskrives hvor fedt der er at se sit arbejde blive modtaget med ådne arme og se folk skynde sig at bygge videre på vores arbejde fordi de i virkeligeheden sasvnede netop sådan et værktøj,… hvor er det dog sejt. 
Advertisement
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: