Home > Travel > Sidste etape på Tour De Cascades

Sidste etape på Tour De Cascades

Torsdag var dagen for vores sidste etape. Vi er generelt gode til at udnytte at vi ikke skal være checke ud fra hotellet før hen mod frokosten. Sagt på en anden måde så forsøger vi at sove så længe som de knæhøje vækkeure vil lade os, og så summer vi rundt i zombie tilstand et par timer før vi kan tage os sammen og komme af sted. Så vi tog os tiden til at vågne i det tempo vi kunne slippe af sted med (ungerne vågner jo uanset hvad). Vi nød vores morgenmad og hotellets super udsigt i fred og ro og nåede lige at snige os ud fra værelserne inden de kylede os ud kl. 12 J

Dagen tur gik videre ud af "The Gorge" hvorfra vi lige snitter udkanten af Portland, Oregon og så drejer nordpå. Bortset fra et hurtigt pit-stop i området kaldet "Battleground" nord for Portland, så gik turen nordpå via den store I-5 interstate, op til exit 49 mod Mt. St. Helens. Mt. St. Helens er kendt for dens enorme udbrud d. 1. Maj 1980 som totalt forandrede landskabet i det sydlige Washington. Vores plan var at vi ville besøge deres Visitor center som ligger forholdsvis tæt på motorvejen, og derefter køre de sidste 30-40 miles op til bjerget selv. Desværre viste vejret sig fra den kedelig side med overskyet i 2500 fod, hvilket gør det svært at se den interessante del af bjerget og da det var ved at blive så sent at vi ville komme sent hjem hvis vi kørte til bjerget, så valgte vi altså at gemme denne tur til en anden god gang. Visitor centret var bestemt også så godt at vi lærte en masse om denne del af statens fortid. Det kan bestemt godt anbefales.

Men som sagt, så vendte vi så næserne hjemad. Her lærte vi så at trafikken torsdag eftermiddag/aften omkring statens hovedstad Olympia ikke sådan er til at spøge med. Og lige så snart man er igennem Olympia, ja så kører I-5 igennem en (stuhr) militær base Fort Lewis og af uransagelige årsager gik trafikken også i ged der. Men det må man jo bare tage med.

Vi er stille og roligt gået i gang med at lægge billeder op fra turen her. Der var mange RIGTIG flotte ting på turen, så der vi komme flere når vi får sorteret lidt mere i dem.

Advertisement
Categories: Travel
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: