Home > Flyvning > Final check overstået

Final check overstået

Så er jeg sgu snart færdig med PPL’en. Hvor fa’en blev tiden af? Og vigtigere, hvor blev opdateringerne af?
Hvem havde gættet at vi skulle få den VILDESTE sommer jeg kan huske? Vi har haft så meget godt vejr, og når det er godt vejr, hvad sker der så? SÅ GROR ukrudtet i haven… Og det får det lov til fordi jeg har fløjet MAX hele juli.

Der har også været plads til lidt ferie…. som blev brugt på flyvning… Nej Judith og jeg havde aftalt en uges ferie i jylland (Juelsminde), så der kunne jeg ikke flyve… Så jeg brugte den på at planlægge flyvning og besøge flyvepladser i Jylland 😀 jeg glæder mig meget til jeg skal til Juelsminde næste gang – for så vil jeg lande på Rårup. Hyggelig lille plads med en rigtig hyggelig flyveklub…
Når jeg skriver at jeg "næsten er færdig" i title, så er det fordi jeg i går bestod mit final-check – dvs. skolens generalprøve på den endelige SLV prøve. Der bliver man trukket igennem den samme prøve som SLV vil foretage, dog her med Skolens "Chief Instructor". Det gik godt. Så nu venter vi bare på en prøve dato fra SLV, og så vl jeg håbe på rigtig godt vejr den dag.
Imens jeg går og venter på SLV, vil jeg nok lige snuppe en ekstra trænings lektion eller 2. Det kan nok godt betale sig at øve de par småting, man synes ikke helt går efter planen.

Advertisement
Categories: Flyvning
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: