Home > Familien > Long time no hear

Long time no hear

Halløjtaler allesammen.

Det er godt nok ved at  være et stykke tid siden at vi har ladet høre fra os på www.bbl.dk. Men vi har haft travlt. Vi har 2 uger i Danmark og kom hjem igen med det sædvanlige jetlag, og så var der selvfølgelig arbejde og fødselsdage og bla bla bla… kort fortalt tiden gik og jeg fik ikke sat mig ned og skrevet noget. Beklager, men selvom jeg ikke har noget problem med at lænke mig til computeren, så er det altså normalt fordi jeg har en problemstilling jeg skal have løst for at få den ud af hovedet…

Der er eller sket mange fede ting de sidste par måneder. Jeg har fået godt gang i flyvningen igen. Jeg aar valgt at tage den højeste, sikreste og mest fornuftige vej over det gærde der hedder godkendelse til privat flyvning. Jeg har valgt at gå op til de amerikanske prøver igen (både teori og praktisk prøve), ligesom jeg var igennem de danske sidste år. hvorfor nu det – var de ikke gode nok. jo jo det var de skam. Og det var også godt nok til at jeg kan få godtkendt mit certifikat her i USA. Men jeg kan ikke "bygge videre" på det. Dvs. hvis jeg skal tage en mere advanceret rating, f.eks. instrument rating (og det vil jeg gerne en gang), så kan jeg ikke gøre det hviss jeg bare flyver rudnt på mit europæiske papir. Derudover gik der også temmelig længe fra min sidste flyvetur i Danmark til jeg kom i luften herovre. og når man sådan som nybagt pilot lader stå til et halvt år, så mister man MEGET hurtigt viden og fornemmelsen for det. Derfor havde jeg sat mig for at jeg under alle omstændigheder skulle flyve en del med en instruktør herovre. Ja og da prøverne i modsætning til i Danmark ikke koster urimeligt mange penge, så syntes jeg egentligt godt jeg ville tage dem igen. Så er der ikke nogen der kan komme og stille spørgsmålstegn ved mine certifikater.

Nå, men for mit vedkommende var denne beslutning om at give den gas med flyvning jo ikke helt uden effekter for familien. Sidst jeg skulle igennem det her sjov var Judith jo på barsel så der var et vist overskud mht. til tid… det virker sjovt nok anderledes nu når hun er hjemmegående "hausfrau". Der har nok i høj grad noget at gøre med at hun har bilen for det meste, så hvis jeg skal ud og flyve, skal hun hente mig på arbejde, vi kører hjem og kyler hende og ungerne ud (20 minutter i den gale retning) og så skal jeg køre op til lufthavnen på ca. 45 minutter – når trafikken er god. Alt i alt ret bøvlet. Det er i hvertfald nok til at jeg meget gerne vil købe en bil nr 2 – bare 4 hjul og en motor tak – så jeg lidt nemmere kan komme til lufthavnen.

Nå der er jo også antet i livet end flyvning (selvom jeg prøver at ignorere det). Familien har det rigtig godt. Tøserne er gået på deltid i børnehaven så Judith kan have mere tid sammen med dem, og så vi kan spare nogen kroner hist og her. For det er svine dyrt at ave ungerne i børnehave. da de begge var på deltid betalte vi 9-10 tusind kroner om måneden for det. AV AV AV!!! Nå men bortset fra at de nok har lidt svært ved at gennemskue hvorfor de skal i børnehave den ene dag og ikke den næste, så er de stadig mege glade for at være der.

D. 23. juni kom og gik, og vi fik fejret min fødselsdag ved at tage til St. Hans aften med dansker klubben og se mægtigt bål. Lidt skægt at kunne fejre danske traditioner herovre, og der var da aligevel over 50 mennesker der dukkede op – ret cool.

Categories: Familien
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: